8-M

Des del centre d’educació de persones adultes (CEPA) Sant Antoni hem organitzat diverses activitats per commemorar el 8 de març i mostrar el compromís del centre en la visibilització de les dones en tots els àmbits de la nostra societat: cultura, economia, política, ciència, etc.

Aquest any, a les activitats programades per celebrar aquesta data, hi afegim la inauguració d’aquest mural, que vol homenatjar  totes les dones amb inquietud de saber, d’aprendre coses noves, que mai es conformen i que, encara que de vegades costi, vencen les seves pors, la vergonya… i aposten per continuar formant-se.  A la nostra escola, les dones representen un 66,7% del total de la matrícula.

El cert és que ja fa un temps que teníem pendent la realització del mural, que no s’havia pogut fer abans per problemes d’agenda de l’artista. Estam molt satisfets que, gràcies a la col·laboració de la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, finalment el puguem presentar  aquest 8 de març.