Què Mundial ni Mundial….?

El divendres passat vam celebrar la diada esportiva corresponent al mes de febrer. Jornada que va servir per a divertir-nos i fer comunitat en el centre, però també per a fomentar uns hàbits saludables com són la pràctica esportiva o l’alimentació saludable. ⚽🍊🍏🍓😄

Pel que fa al resultat, aquesta lliga va servir per a demostrar el potencial del Marroc. Després d’un mundial històric, es consolida com una gran selecció proclamant-se campiona de la lligueta del CEPA Sant Antoni. 🏆💪

Enhorabona! 👏👏

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>